­

Fiffiluras Flashjack

Jack är en ponny med härlig framåtbjudning och mycket tryck i sina gångarter! Han har tidigare tävlat lättare klasser i dressyr och är under fortsatt utbildning. Han visar stor potential och vi tror att han kan gå långt med rätt ryttare! Han är snäll och enkel i all hantering. Jack passar till en satsande ponnyryttare som vill ha en framtida tävlingsponny med lite nerv, eller en mindre vuxen ryttare. Han är en ponny som verkligen sticker ut eftersom han har lite av en hingstkaraktär i sitt utseende och ger ett maffigt intryck. Slutmätt 148 cm.

Flexibel

Flexibel är en fantastiskt fin sjuårig valack med stora, flotta gångarter och mycket utstrålning. Han har ett mycket stort register, framför allt i traven som belönades med en 9a på hans treårstest. Han rör sig mjukt och ger sin ryttare en väldigt fin känsla. Flexibel skulle passa en satsande ryttare som vill träna och tävla med en häst som har väldigt goda kvaliteter. Han har endast gjort ett fåtal starter i enklare klasser på grund av ryttarbrist. Han är en sund häst som är enkel att hantera samtidigt som han är väldigt charmig. Med sina fyra vita strumpor och bläs sticker han verkligen ut i mängden! Flexibel är röntgad ben. Mankhöjd cirka 168 cm.

LarCas Dorothea

Dorothea, som även går under smeknamnet Doris, är en snygg och välbyggd häst med mycket utstrålning. Hon ger en fin ridkänsla och har tre jämna och bra gångarter. Hon är ganska grön och ligger något efter i utbildningen, men hon utvecklas fort och visar stor potential. Hon passar därför en duktig ryttare som vill ha en häst med fina kvaliteter att utveckla. Dorothea har haft ett föl, som föddes 2017. Röntgad ben och rygg UA. Mankhöjd cirka 168 cm.

Elisabeth Taylor

Elisabeth Taylor, eller Elly som hon kallas, är ett fyraårigt vackert och elegant sto. Hon är ädelt byggd och har tre fina gångarter med bra påskjut bakifrån. Hon är snäll och enkel i all hantering med ett stabilt psyke. Hon är arbetsvillig och vill alltid vara sin ryttare till lags. Elly är en häst som kommer passa en mindre, nätt ryttare då hon är väldigt feminin i sin kropp. Hon är röntgad. Mankhöjd cirka 166 cm.

Santorini

Santorini är utbildad upp till Grand Prix och har sin styrka i sina tre stora, flotta gångarter. Han har ett väldigt stort register, framför allt i mellangångarterna. Han har tävlat upp till Prix St Georges i Tyskland och MsvA i Sverige på 70%. Han har stor talang för piaff och passage. Santorini byter bra och stabilt, även i serier. Han ger sin ryttare en väldigt god känsla med sina stora, luftiga rörelser. Han är en enkel och sund häst som är lätt i all hantering. Mankhöjd cirka 175 cm.

Winona BDL

Winona är ett vackert, uttrycksfullt sto med elegant sida och korrekt exteriör. Hon är högt bedömd på treårstest och har tävlat upp till MsvC. Hon är kvalad till MsvB. Hon visar stor talang för piaff och passage och verkar tycka att arbetet med de samlade rörelserna är roligt. Hon rör sig taktmässigt och rytmiskt med tre jämna gångarter. Winona är en sportig tävlingshäst med allt vad det innebär, alltså har hon en del nerv som gör att hon passar bäst till en erfaren ryttare som vill ha en rolig tränings- och tävlingskompis och utveckla den tekniska biten av sin ridning. Hon är röntgad UA. Mankhöjd cirka 168 cm.

Quo Vadis I.M.

Quo Vadis, eller Krut som han kallas, är en mycket personlig individ med stor charm. Han utmärker sig med sina häftiga travökningar och med sin stora begåvning för de samlade rörelserna så som piaff och passage. Vi är helt övertygade om att han kan gå hela vägen med rätt ryttare! Krut är väldigt okomplicerad i all hantering och en dröm att klippa, sko, duscha och ha med sig på tävling. Med hans stora talang kommer dock en del nerver, men med en lugn och trygg människa är det inga problem. Vi ser hans framtida ryttare som den som verkligen vill satsa hela vägen eller för den som vill ha en riktigt fin häst att lära sig alla saker på. Frisk och sund häst, fin på röntgen. Mankhöjd cirka 168 cm.