­

Benny Boot

Benny är en högrest och välbyggd valack med tre fina grundgångarter med plus för galoppen. Benny är enkel i all hantering så som sko, duscha, lasta mm. Han har en egen god motor och är alltid positivt inställd till att arbeta. Han är ännu ganska grön i utbildningen men han är lättlärd och på den korta tiden han varit hos oss så har han utvecklats enomt mycket. Vi ser Benny som en cool, trygg, stabil individ som har framtiden framför sig. Han skulle passa perfekt som dressyrhäst men även till hoppning eller fälttävlan. Ingen skadhistorik och röngtad i början på augusti 2019 ua. Mankhöjd 174.

Lord of Dawn

Lord of Dawn är en riktigt fin unghäst med stor utvecklingspotenial! Han är avlad för hoppning vilket han så klart har en stor talang för men han rör sig även trevligt och har tre taktmässiga gångarter. Lord of Dawn har ett otroligt bra psyke och är cool i alla nya situationer. Att rida ut på ensam eller med andra eller bli skodd, duschad är saker som inte får honom att bli det minsta osäker. Vi tror mycket på denna charmiga häst och hoppas att matcha honom till någon som vill ha en fin ridbar häst med god hoppförmåga. Hans halvbror tävlade 13som 6 åring och hans mormor har tävlat 160. Lord av Dawn har en fin exteriör och ingen skadehistorik alls. En riktig fin pralin som mäter cirka 166 cm idag.

Origo

Origo är verkligen en genomsnäll häst! Han har tre stora fina gångarter med plus för sina fina galoppombyte, Origo är verkligen en okomplicerad häst i hantering och ridning men eftersom han rör sig stort så behöver han en ryttare med goda bålstabiltet för att han ska kunna använda hela sitt register, främst i traven. Vi ser Origo som en superlämplig juniorhäst med tanke på storlek, ålder, kvalitet och hur snäll han är. En frisk och sund häst som röntgad ua och inte har någon skadehistorik. Mankhöjd ca 165

Dana

Dana är ett mycket vackert högställt sto med tre fina gångarter. Dana är modern i sin typ med långa ben och ädel modell. Hon har ett trevligt temperament och gillar att arbeta. Dana ligger lite efter i sin utbildning på grund av dräktighet och att hon saknat ryttare att utbilda henne. Det positiva med detta är att ingen har pressat henne eller utsatt henne för uppgifter hon inte varit redo för. VI ser en stor potential i Dana och tror att hon är en framtida tävlingshäst. Dana har växt upp tryggt hos sin uppfödare och det är fortfarande uppfödaren som äger henne. Hon är verkligen avlad för att nå toppen inom dressyr. Ingen skadehistorik. Mankhöjd ca 172.

Don Apart

Don Apart eller Appe som vi kallar honom är en mycket sympatisk individ med ett härligt temperament. Han har tre fina gångarter och egen motor i alla lägen . Han har lätt för samling och att sätta sig i samlad galopp är inget som är svårt för honom-. Han har påbörjat bytena och de sitter nästan men inte helt ännu. Han blir aldrig stressad eller uppjagad utan fortsätter att lyssna på sin ryttare. Vi ser Appe som en framtida tävlingshäst till den mer satsande rytttaren. Han är tävlad sparsamt tävlad men gjort någon start i msvc redan. Frisk och sund häst utan olater. En riktigt fin framtidshäst helt enkelt! Mankhöjd ca 1,70

Sherwood

Sherwood är ett underbart sto med ett stort hjärta och en trygghet i sig själv som få sexåringar besitter. Hon är inte bara trygg, snygg utan även väldigt begåvad. Hon byter rent och fint åt båda hållen och har tre fina gångarter som det finns mer att utveckla. Sherwood är en härlig häst som vi ser kan passa både satsande ryttare eller amatören som vill ha en schysst häst. Sherwood hoppar både bra och gärna. Mankhöjd ca 172.