­

K-Sir Metallic

K-Sir Metallic är en läcker valack med ett elegant utseende och modell nätt trots sina 168 cm i mankhöjd. Metallic är en mycket trevlig häst med tre jämna luftiga gångarter med mycket knämekanik. Han är en snäll stabil individ som kan ridas av de flesta. Vi tror att Metall passar en ryttare som vill träna och även tävla men kanske främst söker en härlig träningskompis som är enkel i hantering samt uteritter .mm. Tävlad sparsamt men har resultat på 73% i LB som 5 åring. Röntgen ben,rygg,hals,nacke ua.

Alice Springs

Alice Springs är ett vackert svart sto med en härlig utstrålning som syns i mängden. På fölvisning så fick Alice en andra placering totalt och pris för bästa föl med 82,7%. Hon vägrade skritta och fick därför ”endast” 7p på skritten. Hon visade däremot en mycket elastisk trav som belönades med 9p och kommentar om ovanligt stort register och goda anlag för samling (visade både ”piaff o passage” när hon skulle skritta och ställa upp. Fick även 9p för extriört. Hon blev uttagen till finalen på Flyinge. Hon har tre jämna fina gångarter. Alice är en enkel och trygg häst som växt upp på bästa tänkbara sätt. Alice reds in på Flyinge och skulle visats på 3 årstest men blev förkyld och fick avstå att visa upp sig. Nu är hon redo för att komma till en ryttare som vill utvecklas tillsammans med henne. Vi ser henne som en okomplicerad unghäst som kan rida av de flesta ryttarna. Säljs av uppfödaren. Exportröntgad. Mankhöjd ca 165. Skulle sammanfatta Alice Springs som en riktigt trevlig okomplicerad ungähäst med god ridbarhet och fina gångarter.

Cc stud´s Going Champion

CC Stud´s Going Champion är verkligen en helt fantastisk individ med ett hjärta av guld! Han är en väluppfostrad indivd som är enkel i all hantering och cool i de flesta situationerna. Going Champion visades på rådgivningen 2013 och rekommenderades vidare att visas på Bruksprovet 2015. Han är inriden och visad på 3-års testet 2014 med 50,5 poäng och blev bästa Hingst/Valack i mälardalen. Going Champion har tävlats framgångsrikt i de olika årgångs championaten och slutade bl.a 2 i Falsterbo som 4-åring. Han har tävlats upp till 1.30 i hoppning vilket han gjort utmärkt men nu kommer han skolas om till dressyrhäst vilket han visat stor talang för. Byter fint och har tre fina gångarter vilket kommer göra honom till en stjärna på dressyrbanorna. Frisk och sund och ingen skadehistorik. Säljs av uppfödaren. Mankhöjd ca 170

Florencia

Florencia är ett mycket vackert svart sto med en vacker sida. Hon är en väldigt trygg individ som finner sig i det mesta. Trygg i nya miljöer trots sin unga ålder.Florencia har tre fina gångarter med plus för galoppen som är i uppförsbacke. Florencia är svenskfödd och fått en sund och bra uppväxt med de bästa förutsättningarna. Hon säljs av sin uppfödare. Ingen skadehistorik. Ej tävlad på grund av ointresse från uppfödaren men hon är redo att få komma ut och visa upp sig.

Sir Zeppelin

Sir Zeppelin är en valack som är lätt i modellen med härlig mekanik. Han har otroligt fina bakben med mycket tryck i. Han har ett stabilt psyke och cool i sitt sätt att vara. Vi ser hans framtida ryttare som en satsande tävlingsryttare som vill utveckla denna stjärna. Zepppelin har verkligen det man söker hos en dressyrhäst. Bytena är påbörjade och han förstår vad han ska göra och behåller lugnet. En riktig framtidshäst! Röngen ua . Mankhöjd ca 171.

Surprice

Surprice är ett vackert ädelt och elegant sto med en härlig personlighet. Hon är lättriden och alltid vänlig i sitt sätt att vara. Ingen häst som testa sin ryttare utan är alltid villig till arbete. Hon har tre balanserade gångarter med ett plus för en luftig och reglerbar trav. Surprice passar satsande ryttare eller den ryttaren som vill ha lyxen att rida en välriden ovh behaglig häst. Tävlad upp till medelsvår B oh även deltagit i Falsterbo Horse Show. Hela hästen röntgad ua Mankhöjd ca 171 cm.

I am Brownie B

I am Brownie B är en social och tillgiven häst som älskar att mysa och gosa. Enkel i all hantering och ger ett mentalt stabilt intryck. Brownie har tre jämna fina gångarter med mycket fina bakben med bra tryck i. Vi ser stor potential i Brownie och ser gärna att hon matchas för tävling. Brownie är modell mindre och skulle passa en nätt ryttare och kanske en juniorryttare som vill satsa på unghästklasserna med denna bedårande häst. Brownie säljs av sin uppfödare och har fått växa upp på en sunt och bra sätt. Mankhöjd för dagen 161 cm, vi tror att hon kommer bli runt 165.

Baccaccio

Baccaccio är en otroligt trevlig valack med mjuka stora fina gångarter! Han har en fantastisk mekanik med stort påskjut bakifrån. Ligger efter i sin utbildning då han ägs ännu av sin uppfödare men vi tror att detta är en framtidshäst för den satsande ryttaren. Frisk och sund individ som är röntgade. Mankhöjd ca 167. Mer info och film kommer.