­

Sir Zeppelin

Sir Zeppelin är en valack som är lätt i modellen med härlig mekanik. Han har otroligt fina bakben med mycket tryck i. Han har ett stabilt psyke och cool i sitt sätt att vara. Vi ser hans framtida ryttare som en satsande tävlingsryttare som vill utveckla denna stjärna. Zepppelin har verkligen det man söker hos en dressyrhäst. Bytena är påbörjade och han förstår vad han ska göra och behåller lugnet. En riktig framtidshäst! Röngen ua . Mankhöjd ca 171.

Surprice

Surprice är ett vackert ädelt och elegant sto med en härlig personlighet. Hon är lättriden och alltid vänlig i sitt sätt att vara. Ingen häst som testa sin ryttare utan är alltid villig till arbete. Hon har tre balanserade gångarter med ett plus för en luftig och reglerbar trav. Surprice passar satsande ryttare eller den ryttaren som vill ha lyxen att rida en välriden ovh behaglig häst. Tävlad upp till medelsvår B oh även deltagit i Falsterbo Horse Show. Hela hästen röntgad ua Mankhöjd ca 171 cm.

LarCas Haya

Framtidshäst med superkvalitet! LarCas Haya är ett högrest, hyperelegant sto med mycket goda gångarter. Med rätt ryttare så kommer denna häst att nå den absoluta toppen! Hon har tre mycket utrycksfulla gångarter med ett härligt tryck bakifrån och med en lätthet dansar hon fram. Galoppen är stor men otroligt reglerbar. Haya mäter ca 175 i mankhöjd men det finns mycket luft under magen. I final på Breeders på Flyinge i en stark 5 årskull. Haya har fått ett föl. Hela hästen röntgen ua. Ingen direkt skadehistorik.

I am Brownie B

I am Brownie B är en social och tillgiven häst som älskar att mysa och gosa. Enkel i all hantering och ger ett mentalt stabilt intryck. Brownie har tre jämna fina gångarter med mycket fina bakben med bra tryck i. Vi ser stor potential i Brownie och ser gärna att hon matchas för tävling. Brownie är modell mindre och skulle passa en nätt ryttare och kanske en juniorryttare som vill satsa på unghästklasserna med denna bedårande häst. Brownie säljs av sin uppfödare och har fått växa upp på en sunt och bra sätt. Mankhöjd för dagen 161 cm, vi tror att hon kommer bli runt 165.

Falcon

Falcon är en mycket välutbildad och stabil valack med bra psyke. Han är tävlad upp till PSG  med resultat runt 65%, msvb har han bästa resultat på över 70%. Falcon har tre jämna gångarter med plus för sina stora fina galoppombyten. Han är otroligt stabil i sina byten och kan lära vilken ryttare som helst att byta galopp. Falcon byter stabilt ner till vartannat och gör mycket fina piruetter. Falcon är enkel i all hantering och snäll att rida ut på, åka med samt klippa och sko. Vi tror att Falcon har mycket kvar att ge och vill nog fortsätta att tävla med nästa ryttare men skulle nog inte misstycka om han fick vara någons bästa vän och bara träna och trimma hemma. Falcon säljs av sin uppfödare och det är hon som utbildat honom själv hela vägen trots att hon är fd hoppryttare. Falcon har även tävlat hoppning och deltog i Falsterbo som 5 åring. Frisk och sund häst som verkligen ger en supertrevlig känsla. Mankhöjd ca 169.

Baccaccio

Baccaccio är en otroligt trevlig valack med mjuka stora fina gångarter! Han har en fantastisk mekanik med stort påskjut bakifrån. Ligger efter i sin utbildning då han ägs ännu av sin uppfödare men vi tror att detta är en framtidshäst för den satsande ryttaren. Frisk och sund individ som är röntgade. Mankhöjd ca 167. Mer info och film kommer.