­

Lord of Dawn

Lord of Dawn är en riktigt fin unghäst med stor utvecklingspotenial! Han är avlad för hoppning vilket han så klart har en stor talang för men han rör sig även trevligt och har tre taktmässiga gångarter. Lord of Dawn har ett otroligt bra psyke och är cool i alla nya situationer. Att rida ut på ensam eller med andra eller bli skodd, duschad är saker som inte får honom att bli det minsta osäker. Vi tror mycket på denna charmiga häst och hoppas att matcha honom till någon som vill ha en fin ridbar häst med god hoppförmåga. Hans halvbror tävlade 13som 6 åring och hans mormor har tävlat 160. Lord av Dawn har en fin exteriör och ingen skadehistorik alls. En riktig fin pralin som mäter cirka 166 cm idag.

Origo

Origo är verkligen en genomsnäll häst! Han har tre stora fina gångarter med plus för sina fina galoppombyte, Origo är verkligen en okomplicerad häst i hantering och ridning men eftersom han rör sig stort så behöver han en ryttare med goda bålstabiltet för att han ska kunna använda hela sitt register, främst i traven. Vi ser Origo som en superlämplig juniorhäst med tanke på storlek, ålder, kvalitet och hur snäll han är. En frisk och sund häst som röntgad ua och inte har någon skadehistorik. Mankhöjd ca 165

Dana

Dana är ett mycket vackert högställt sto med tre fina gångarter. Dana är modern i sin typ med långa ben och ädel modell. Hon har ett trevligt temperament och gillar att arbeta. Dana ligger lite efter i sin utbildning på grund av dräktighet och att hon saknat ryttare att utbilda henne. Det positiva med detta är att ingen har pressat henne eller utsatt henne för uppgifter hon inte varit redo för. VI ser en stor potential i Dana och tror att hon är en framtida tävlingshäst. Dana har växt upp tryggt hos sin uppfödare och det är fortfarande uppfödaren som äger henne. Hon är verkligen avlad för att nå toppen inom dressyr. Ingen skadehistorik. Mankhöjd ca 172.