­

Bellamie

Bellamie är en mycket uttrycksfull häst med tre fina gångarter. Hon rör sig med mycket tryck bakifrån och är en vaken häst med lite nerv, samtidigt som hon är väldigt snäll. Vi tror att Bellamie skulle passa utmärkt som framtida tävlingshäst med en rutinerad ryttare som kan utnyttja hennes fina kvaliteter och utbilda henne vidare. Hennes utbildningsnivå är i dagsläget ungefär LA, men vi tror verkligen att hon kan gå långt med rätt ryttare. Hon säljs av sin uppfödare. Ingen skadehistorik. Mankhöjd cirka 170 cm.

Anemone

Anemone är en otroligt fin och lovande 4-årig gångartshäst. Hon har mycket tryck under hovarna med fina gångarter och extra stort plus för skritten. Hon har väldigt fina bakben med fint påskjut och känslan är som att hon går på luft. Hon är samtidigt enkel i all hantering och upplevs som väldigt stabil och cool mentalt trots att hon har mycket gång och tryck i sig. Anemone har ett ganska nätt utseende och gör ett lite flickigt intryck. Hon skulle passa en ryttare som letar efter en lovande unghäst och verkligen vill satsa på att utbilda en väldigt fin och talangfull häst. Anemone säljs av sin uppfödare och har ingen skadehistorik. Mankhöjd i dagsläget 161 cm men hon förväntas växa lite till.

Lucino

Lucino är en snäll och trevlig häst med god motor i ridningen. Han har en väldigt trevlig inställning och är en fantastiskt rolig och enkel häst att utbilda och rida. Han har jämna fina gångarter och är väldigt bekväm att sitta på eftersom han rör sig väldigt mjukt. Lucino har tävlat i hoppning, men har sedan gått som "tanthäst" och inte tävlats på grund av ryttarens ointresse. Han är snäll i all hantering och en väldigt enkel häst att hålla på med överlag! Han är även snäll att rida ut på. Lucino skulle passa hos en ryttare som söker en trevlig allroundhäst och en kompis att kunna göra det mesta med. Han skulle även passa mycket väl som mor-dotterhäst. Mankhöjd cirka 167 cm. Lucino säljes till ett förmånligt pris till rätt ryttare.

Radical

Radical eller Ragnar som vi kallar honom för är en otroligt snäll och trevlig häst med mycket potential. Han har tre stora, fina gångarter med mycket tryck i bakifrån och god egen motor. Han har inte tävlat då ägaren fått tre barn under deras tid tillsammans. Han är en framåt häst som samtidigt är väldigt enkel i allt och helt otittig. Han är snäll och enkel i all hantering så som att sko, klippa och duscha och att rida ut på. Han gillar även att hoppa. Radical skulle passa en ryttare som vill ha en trevlig och rolig hobbyhäst att utvecklas tillsammans med varje dag. Det finns väldigt mycket att plocka fram hos honom! Mankhöjd cirka 168 cm.

Santorini

Santorini är utbildad upp till Grand Prix och har sin styrka i sina tre stora, flotta gångarter. Han har ett väldigt stort register, framför allt i mellangångarterna. Han har tävlat upp till Prix St Georges i Tyskland och MsvA i Sverige på 70%. Han har stor talang för piaff och passage. Santorini byter bra och stabilt, även i serier. Han ger sin ryttare en väldigt god känsla med sina stora, luftiga rörelser. Han är en enkel och sund häst som är lätt i all hantering. Mankhöjd cirka 175 cm.

Bøgegårdens Laurenzo

Laurenzo är en väldigt snäll, gentlemannamässig valack. som är högt utbildad och gör alla rörelser upp till Grand Prix. Han är sparsamt tävlad men startade MsvB som 9-åring med fina resultat. De sista åren har han gått som läromästare och därför inte tävlat. Hans styrka är mentaliteten. Laurenzo är väldigt stabil och trygg och är schysst i alla lägen. Han är cool i nya miljöer. Han gör också bytesserier, passage och piaff väldigt enkelt. Vi tror att detta är en häst som har mycket att ge och ser därför gärna att han kommer till en satsande ryttare som vill visa upp hans fina kvaliteter. En riktig drömhäst för de flesta! Mankhöjd cirka 173 cm.