­

Derinoghran Sam

Sam är en fantastiskt snäll C-ponny som ställer upp på det mesta! Han är snäll att rida ut på och uppskattar att hoppa, samtidigt som han gärna tränar dressyr på banan. Han skulle därför passa en ryttare som vill ha en allroundponny och tränar varierat. Han är fortfarande ganska outbildad, men visar stor talang för dressyr. Sam skulle därför passa bäst till en erfaren ryttare med familj som har kunskap och kan förvalta honom och utvecklas tillsammans. Mankhöjd 139 cm.

Epo Van De Coolsdreef

Epo är en riktig gentleman! Han passar perfekt som första häst eller för ryttaren som söker en bästa kompis att göra allt möjligt med. Han är schysst och enkel i både ridning och all hantering. Han är snäll att rida ut på och hoppa, likväl som han uppskattar ett dressyrpass på banan. Han är stabil och säker och ger sin ryttare trygghet och gott självförtroende. Epo passar en ryttare som ska köpa sin första häst eller bara vil ha en enkel vardag med sin häst. Mankhöjd cirka 165 cm.

Winona BDL

Winona är ett vackert, uttrycksfullt sto med elegant sida och korrekt exteriör. Hon är högt bedömd på treårstest och har tävlat upp till MsvC. Hon är kvalad till MsvB. Hon visar stor talang för piaff och passage och verkar tycka att arbetet med de samlade rörelserna är roligt. Hon rör sig taktmässigt och rytmiskt med tre jämna gångarter. Winona är en sportig tävlingshäst med allt vad det innebär, alltså har hon en del nerv som gör att hon passar bäst till en erfaren ryttare som vill ha en rolig tränings- och tävlingskompis och utveckla den tekniska biten av sin ridning. Hon är röntgad UA. Mankhöjd cirka 168 cm.

Hendola B

Hendola B är en vacker häst som sticker ut i mängden. Hon är enkel i all hantering och stabil i psyket. Hon har tävlat upp till MsvB i dressyr och gick unghästchampionat som fyraåring. Hon har tre mjuka och fina gångarter med ett härligt schwung genom ryggen, framför allt i traven, och fina, aktiva bakben. Hon byter lätt och bra. Hon gillar även att hoppa och gör det riktigt bra, vilket gör att hon kanske skulle passa som fälttävlanshäst. Vi ser att Hendola passar en ryttare som rider mjukt och följsamt och har god egen balans och självförtroende. Röntgad UA. Mankhöjd cirka 166 cm.

Benny Boot

Benny är en högrest och välbyggd valack med tre fina grundgångarter med plus för galoppen. Benny är enkel i all hantering så som sko, duscha, lasta mm. Han har en egen god motor och är alltid positivt inställd till att arbeta. Han är ännu ganska grön i utbildningen men han är lättlärd och på den korta tiden han varit hos oss så har han utvecklats enomt mycket. Vi ser Benny som en cool, trygg, stabil individ som har framtiden framför sig. Han skulle passa perfekt som dressyrhäst men även till hoppning eller fälttävlan. Ingen skadhistorik och röngtad i början på augusti 2019 ua. Mankhöjd 174.