­

London hit

London Hit eller Mr. Handsome, Blondie! Kärt barn har många namn. Denna megasnygga valack har charmat oss alla med storm! Han är otroligt vacker att titta på men är faktiskt lika ljuvlig att hålla på med! Snäll och enkel i all hantering och dessutom en dröm att rida. Han vann treårstest för Oldenburger förbundet med fina siffror så som 7, 7,5,8,5. Vi ser London Hit som en framtida superhäst. Han har redan visat talang för byten och att trampa kommer inte bli svårt för denna mekaniska häst! Vi söker ryttare med den större plånboken som vill investera i en framtida stjärnhäst. Det är ytterst sällsynt att man hittar denna kvaliteten hos hästarna. Hela hästen röntgad ua. Mankhöjd ca 168.

Divissima

Kolsvarta, ståtliga och vackra Divissima är ett välbyggt sto med en god extriör. Hon har tre fina gångarter med fin bakbensteknik. Hon gör alla rörelser upp till Msvc med bytena är nästan helt befästa.Diva har både tävlat i dressyr upp till LA:4 samt hoppning 1 meter. Hon är riden mycket allsidigt och gillar att ridas ut i naturen. En riktigt lyxig tränings och tävlingskompis. Röntgad som unghäst ua. Skadefri och sund individ. Mankhöjd ca 172.

Månsagårdens Coolboy

Månsagårdens Coolboy är en otroligt vacker valack med en personlighet som är svår att motstå! Han drar verkligen blickarna till sig och det är ingen som inte skulle lägga märke till hans vänliga ögon. Coolboy har tre mjuka fina gångarter som hela tiden utvecklas mer och mer. Han ger ryttaren en "maffig" känsla av att man har en front framför sig och att man sitter bekvämt på honom. Han passar de flesta ryttarna som söker en härlig tränings och tävlingskompis. Enkel i all hantering så som skoning, klippning, duscha, lasta mm. Säljs av uppfödaren. Frisk och sund häst med framtiden framför sig. Mankhöjd ca 170.

Cc stud´s Going Champion

CC Stud´s Going Champion är verkligen en helt fantastisk individ med ett hjärta av guld! Han är en väluppfostrad indivd som är enkel i all hantering och cool i de flesta situationerna. Going Champion visades på rådgivningen 2013 och rekommenderades vidare att visas på Bruksprovet 2015. Han är inriden och visad på 3-års testet 2014 med 50,5 poäng och blev bästa Hingst/Valack i mälardalen. Going Champion har tävlats framgångsrikt i de olika årgångs championaten och slutade bl.a 2 i Falsterbo som 4-åring. Han har tävlats upp till 1.30 i hoppning vilket han gjort utmärkt men nu kommer han skolas om till dressyrhäst vilket han visat stor talang för. Byter fint och har tre fina gångarter vilket kommer göra honom till en stjärna på dressyrbanorna. Frisk och sund och ingen skadehistorik. Säljs av uppfödaren. Mankhöjd ca 170

Surprice

Surprice är ett vackert ädelt och elegant sto med en härlig personlighet. Hon är lättriden och alltid vänlig i sitt sätt att vara. Ingen häst som testa sin ryttare utan är alltid villig till arbete. Hon har tre balanserade gångarter med ett plus för en luftig och reglerbar trav. Surprice passar satsande ryttare eller den ryttaren som vill ha lyxen att rida en välriden ovh behaglig häst. Tävlad upp till medelsvår B oh även deltagit i Falsterbo Horse Show. Hela hästen röntgad ua Mankhöjd ca 171 cm.

I am Brownie B

I am Brownie B är en social och tillgiven häst som älskar att mysa och gosa. Enkel i all hantering och ger ett mentalt stabilt intryck. Brownie har tre jämna fina gångarter med mycket fina bakben med bra tryck i. Vi ser stor potential i Brownie och ser gärna att hon matchas för tävling. Brownie är modell mindre och skulle passa en nätt ryttare och kanske en juniorryttare som vill satsa på unghästklasserna med denna bedårande häst. Brownie säljs av sin uppfödare och har fått växa upp på en sunt och bra sätt. Mankhöjd för dagen 161 cm, vi tror att hon kommer bli runt 165.

Baccaccio

Baccaccio är en otroligt trevlig valack med mjuka stora fina gångarter! Han har en fantastisk mekanik med stort påskjut bakifrån. Ligger efter i sin utbildning då han ägs ännu av sin uppfödare men vi tror att detta är en framtidshäst för den satsande ryttaren. Frisk och sund individ som är röntgade. Mankhöjd ca 167. Mer info och film kommer.