­

Belaro

Belaro är en otroligt snäll och okomplicerad individ som alltid vill vara till lags. Han har tre bra gångarter med plus för sin taktmässiga trav. Han tycker även om att hoppa och är enkel att rida ut på. Vi ser att Belaro kan passa dig som vill ha en snäll och enkel häst att utvecklas tillsammans med! Hela hästen röntgad UA. Mankhöjd cirka 174 cm.

Unique Hill

Unique är ett högrest, vackert sto med en otroligt snygg sida. Hon är en väldigt stabil individ som är trygg i sig själv trots sin unga ålder. Hon är lugn i nya miljöer och situationer. Unique älskar att mysa och är väldigt nyfiken av sig. Röntgad ben UA. Mankhöjd drygt 180 cm.

Valentine

Här är den perfekta hästen för dig som söker en välriden och snäll kompis att ha roligt med varje dag! Valentine, eller Valle som han kallas för, är lika enkel att rida ut som att rida på banan. Han har placeringar upp till MsvC samt flertalet segrar i LA och LB. Valle är helt okomplicerad att ha med sig på träning och tävling. Den nuvarande ägaren är elev till mig och har själv utbildat Valle under de 3,5 år hon ägt honom. Nu är det dags för Valle att få ha kul tillsammans med en annan ryttare och visa hur lätt det är att vara hästägare och hur kul och enkelt det kan vara varje dag! Vi ser att Valle kan passa både för dig som söker en mor- och dotterhäst, för en childrenryttare, eller för dig som bara vill ha en positiv och rolig häst att utvecklas tillsammans med. Sund häst, fullständig historik finns. Mankhöjd cirka 160 cm.

Quo Vadis I.M.

Quo Vadis, eller Krut som han kallas, är en mycket personlig individ med stor charm. Han utmärker sig med sina häftiga travökningar och med sin stora begåvning för de samlade rörelserna så som piaff och passage. Vi är helt övertygade om att han kan gå hela vägen med rätt ryttare! Krut är väldigt okomplicerad i all hantering och en dröm att klippa, sko, duscha och ha med sig på tävling. Med hans stora talang kommer dock en del nerver, men med en lugn och trygg människa är det inga problem. Vi ser hans framtida ryttare som den som verkligen vill satsa hela vägen eller för den som vill ha en riktigt fin häst att lära sig alla saker på. Frisk och sund häst, fin på röntgen. Mankhöjd cirka 168 cm.

No More Trouble

No More Trouble eller Robinson som han kallas för till vardags är en mycket sympatisk och snäll häst som kan ridas av alla. Han har tre jämna fina gångarter och är stabil i formen. Robinson är en väldigt snäll individ som skulle passa de flesta ryttarna. Vi tror att han hade passat bra som children, junior eller mor/dotter häst eller för den som verkligen vill ha enm trevlig enkel träning/tävlingskompis. Robinson är en frisk och sund häst. Mankhöjd ca 165.

Mikado

Mikado är verkligen en eyechatcher! Han är lika snäll som han är snygg. Mikado är en ädel häst med en snygg sida. Han har tre fina gångarter med fina bakben. Mikado är en lättriden häst som går på tygeln lite av sig själv. Han har en fin mun vilket gör det otroligt trevligt att rida honom. Vi ser gärna en satsande ryttare till Mikado men han skulle lika gärna vara någons träningskompis. Han skulle passa utmärkt som juniorhäst där han skulle glänsa. Snäll och enkel individ som verkligen vill vara sin ryttare till lags. Mankhöjd ca 166. Röntgen ben ua.

Hedda

Hedda är unik i sitt slag då hon både är vacker på utsidan men har också ett otroligt starkt psyke. Hedda har tre fina gångarter med mycket fin bakbenensmekanik. De starka bakbenen främjar för en framtida GP häst. Hedda är som sagt en cool individ med ett självförtroende som få unghästar har. Förmodligen så kommer den trygga mentaliteten från idel ädel avel från hennes uppfödare som dessutom äger Heddas pappa, Highcruiser. Vi ser att Hedda skulle passa de flesta ryttarna då hon är en så enkel och okomplicerad häst men vår önskan är att hitta någon som vill satsa på tävlingsbanorna och visa upp denna juvel. Hedda är röntgad ben ua. Mankhöjd ca 167.

Memory

Memory är ett vackert isabellfärgat sto som skiftar lite i färg beroende på årstid. Hon syns helt klart i mängden med sin fina färg men även med anledning av sina stora fina gångarter och fantastiska travökningar. Hon har alla förutsättningar för att komma långt i dressyr med rätt ryttare. Hon tävlar på FEI-nivå och startade SM i somras. Resultaten varierar något, men det har mer med att göra med att ryttaren har haft svårt att hålla full träning med både Memory och sin storhäst under en längre tid. Hon älskar även att hoppa och gör det riktigt bra. Memory är en stabil och trygg tävlingsponny som är väldigt enkel i all hantering. Hon är lätt att rida ut på i skog och mark vilket gör henne till en väldigt komplett ponny. Memory vill gärna ha en ryttare som vill rida varierat för det passar henne absolut bäst. Röntgen ben och rygg ua. Mankhöjd 146.

Lord of Dawn

Lord of Dawn är en riktigt fin unghäst med stor utvecklingspotenial! Han är avlad för hoppning vilket han så klart har en stor talang för men han rör sig även trevligt och har tre taktmässiga gångarter. Lord of Dawn har ett otroligt bra psyke och är cool i alla nya situationer. Att rida ut på ensam eller med andra eller bli skodd, duschad är saker som inte får honom att bli det minsta osäker. Vi tror mycket på denna charmiga häst och hoppas att matcha honom till någon som vill ha en fin ridbar häst med god hoppförmåga. Hans halvbror tävlade 13som 6 åring och hans mormor har tävlat 160. Lord av Dawn har en fin exteriör och ingen skadehistorik alls. En riktig fin pralin som mäter cirka 166 cm idag.