­

Florencia

Florencia är en otroligt vacker häst som verkligen sticker ut i mängden. Hon har tre bra grundgångarter med fin takt, rör sig mjukt och upplevs lätt att sitta på samtidigt som hon ger sin ryttare en fin ridkänsla. Florencia är enkel i all hantering och snäll att rida ut på. Hon gillar att hoppa och gör det bra med god teknik. Florencia vill ha en ryttare som rider mjukt och i balans. Hon skulle passa en ryttare som vill ha en snäll träningskompis att rida varierat på och kanske även tävla. Mankhöjd cirka 166 cm.

Fiffiluras Flashjack

Jack är en ponny med härlig framåtbjudning och mycket tryck i sina gångarter! Han har tidigare tävlat lättare klasser i dressyr och är under fortsatt utbildning. Han visar stor potential och vi tror att han kan gå långt med rätt ryttare! Han är snäll och enkel i all hantering. Jack passar till en satsande ponnyryttare som vill ha en framtida tävlingsponny med lite nerv, eller en mindre vuxen ryttare. Han är en ponny som verkligen sticker ut eftersom han har lite av en hingstkaraktär i sitt utseende och ger ett maffigt intryck. Slutmätt 148 cm.

Flexibel

Flexibel är en fantastiskt fin valack med stora, flotta gångarter och mycket utstrålning. Han har ett mycket stort register, framför allt i traven som belönades med en 9a på hans treårstest. Han rör sig mjukt och ger sin ryttare en väldigt fin känsla. Flexibel skulle passa en satsande ryttare som vill träna och tävla med en häst som har väldigt goda kvaliteter. Han har endast gjort ett fåtal starter i enklare klasser på grund av ryttarbrist. Han är en sund häst som är enkel att hantera samtidigt som han är väldigt charmig. Med sina fyra vita strumpor och bläs sticker han verkligen ut i mängden! Flexibel är röntgad ben. Mankhöjd cirka 168 cm.

LarCas Dorothea

Dorothea, som även går under smeknamnet Doris, är en snygg och välbyggd häst med mycket utstrålning. Hon ger en fin ridkänsla och har tre jämna och bra gångarter. Hon är ganska grön och ligger något efter i utbildningen, men hon utvecklas fort och visar stor potential. Hon passar därför en duktig ryttare som vill ha en häst med fina kvaliteter att utveckla. Dorothea har haft ett föl, som föddes 2017. Röntgad ben och rygg UA. Mankhöjd cirka 168 cm.

Santorini

Santorini är utbildad upp till Grand Prix och har sin styrka i sina tre stora, flotta gångarter. Han har ett väldigt stort register, framför allt i mellangångarterna. Han har tävlat upp till Prix St Georges i Tyskland och MsvA i Sverige på 70%. Han har stor talang för piaff och passage. Santorini byter bra och stabilt, även i serier. Han ger sin ryttare en väldigt god känsla med sina stora, luftiga rörelser. Han är en enkel och sund häst som är lätt i all hantering. Mankhöjd cirka 175 cm.

Bøgegårdens Laurenzo

Laurenzo är en väldigt snäll, gentlemannamässig valack. som är högt utbildad och gör alla rörelser upp till Grand Prix. Han är sparsamt tävlad men startade MsvB som 9-åring med fina resultat. De sista åren har han gått som läromästare och därför inte tävlat. Hans styrka är mentaliteten. Laurenzo är väldigt stabil och trygg och är schysst i alla lägen. Han är cool i nya miljöer. Han gör också bytesserier, passage och piaff väldigt enkelt. Vi tror att detta är en häst som har mycket att ge och ser därför gärna att han kommer till en satsande ryttare som vill visa upp hans fina kvaliteter. En riktig drömhäst för de flesta! Mankhöjd cirka 173 cm.