­

SDS Zoeé

Zoeé är ett uttrycksfullt sto med framtiden framför sig! Zoeé ger en mjuk och fin känsla i ridningen, snäll och enkel i all hantering och van vid det mesta som tömkörning, duscha, sko, stor hage osv. Även om hon är ung tar hon förändringar på ett bra sätt och är alltid villig till att utvecklas. Vi ser stor potential i henne och utvecklingsbarhet. Vi gillar att Zoeé alltid är glad och har öronen framåt, hon är en positiv och aktiv häst. En riktigt fin unghäst med stor potential! Ua på röntgen ben och rygg. Ägs ännu av sin uppfödare. Ca 170 i mankhöjd, elegant och välbyggd häst.

Ironclad

,

Såld till Göteborg! Ironclad är en trevlig unghäst som verkligen sticker ut i mängden! Han visar på en väldigt fin inställning och arbetsvilja, vilket gör att vi tror att han kommer bli en rolig tävlingshäst för de högre klasserna i framtiden. Han passar en ryttare som själv vill utbilda och forma sin häst. Han har kommit ikapp i sin utbildning i snabb takt under sin korta vistelse här hos oss. Förvänd galopp och skolor är påbörjade, och han gör fina skänkelvikningar. Iron har en fin galopp som naturligt är i uppförsbacke, samt en fin och stor skritt och taktmässig trav. Iron är okomplicerad i all hantering såsom att lasta och sko, och snäll att rida ut på. Ben röntgade ua, mankhöjd cirka 170 cm. Ingen skadehistorik. En lovande häst inför framtiden! Pris stiger i takt med utbildning.

Tabazz M

Tabazz M är en mycket trevlig valack med hög ridbarhet och potential för GP. Han har mycket framåtbjudning, är arbetsvillig och ambitiös. Han gör fina byten och har god förmåga till samling, piaff och passage. Tabazz M är totalt okomplicerad och kan ridas av de flesta, samtidigt som han är känslig och uppmärksam på ryttarens signaler. Tabazz M har tre fina och jämna gångarter, egen bärighet och ger alltid sin ryttare en väldigt trevlig känsla! Han är snäll i all hantering såsom att lasta, duscha, klippa och sko, och är även snäll att rida ut med både ensam och med sällskap. Tabazz M ägs fortfarande av sin uppfödare och är röntgad, full historik finns. Han är van att gå både ensam och tillsammans med andra hästar i hagen. Mankhöjd cirka 177 cm. Ett unikt tillfälle att köpa en fin tävlingshäst.

Manilla NL

Manilla är ett fint sto född 2015. Hon har tre mycket fina gångarter och ger sin ryttare en fin ridkänsla. Manilla har haft föl och ligger i dagsläget något efter i sin utbildning, men visar upp väldigt fina grundkvaliteter. Hon skulle passa en erfaren ryttare som söker en ambitiös häst att vidareutveckla. Snäll och enkel i all hantering.

Montreal S

Montreal S är en väldigt trevlig unghäst född 2019 med stora gångarter. Han har behövt lite extra tid för att växa i sin stora kropp och reds därför inte in förrän nu som fyraåring. Trots sin korta tid under ryttare har han verkligen lyckats med att visa upp sina fina kvaliteter och vi ser en ljus framtid för honom som dressyrhäst. Han rör sig naturligt på tygeln och har en mycket god arbetsvilja. Alla gångarterna är fina med lite extra plus för den luftiga galoppen. Röntgad 2023.

My Romance NL

My Romance är ett mycket fint sto född 2017. Hon rör sig mjukt och luftigt och ger sin ryttare en väldigt fin ridkänsla. På treårstestet fick hon 9,5 på traven och 9 på galoppen. Hon är en arbetsvillig häst med god framåtbjudning utan att bli het. My Romance är snäll i all hantering såsom att lasta, klippa och sko. Vi tror att hon skulle kunna bli en perfekt tävlingshäst eller en lyxig träningskompis till en ryttare som vill vidareutveckla och förvalta hennes fina kvaliteter. Mankhöjd cirka 168 cm.

View Mount

View Mount, även kallad Ville, är en C-ponny med kvaliteter utöver det vanliga. Han är en stor häst i ponnyförpackning med fantastisk ridbarhet och tre fina gångarter. Han gör fina skolor och har en elastisk trav med mycket god längningsförmåga. Ville är absolut en ponny för ryttaren som vill klättra i klasserna och kunna rida mästerskap, likväl som han skulle kunna fungera som någons första ponny med bra uppbackning. Han är väldigt okomplicerad och kan ridas av de flesta. För den mer erfarna ryttaren finns det många växlar uppåt, utan att han är het eller för känslig. Ville är snäll och totalt otittig att rida ut på. Enkel i all hantering men kan vara lite rädd om sina bakben vid skoning om hovslagaren inte har tålamod.