­

Hylona W

Hylona W är ett trevligt sto som kan passa många olika typer av ryttare! Hon är schysst och okomplicerad, men pigg och framåt. Hon är född 2012 och har tävlat upp till MsvB. Hon är snäll och trevlig i all hantering såsom att lasta och sko. Hon kan bli pigg på uteritter, vilket kräver en trygg ryttare, men hon gör inget dumt. Hylona har tre jämna, fina gångarter med ett stort plus för att hon är så mjuk och fin i sina rörelser, vilket gör henne väldigt lätt att sitta på. Hon har mycket god arbetsvilja och är rolig att jobba med varje dag. Mankhöjd cirka 170 cm. Ingen skadehistorik.

Precious

Precious är en väldigt ambitiös häst som verkligen skulle kunna bli någons bästa vän! Han är supersnäll i all hantering och okomplicerad att rida. Han har fina grundkvaliteter med tre jämna och taktmässiga gångarter. Han är väldigt rolig att arbeta med då han är lättlärd och har en god arbetsmoral. Byten är påbörjade. Precious är tävlad upp till LB med vinster på 77%. Mankhöjd cirka 173 cm.

BE Fröken Beyoncé

Beyoncé är ett fantastiskt trevligt sto född 2015. Hon är snäll, enkel och okomplicerad i all hantering . Beyoncé kommer till absolut bäst rätt när hon får arbeta varierat med allsidig träning. Hon gillar även att hoppa och har tävlat lägre klasser i hoppning. Beyoncé skulle passa en ryttare som vill ha en riktig allroundhäst utan att tumma på gångarternas kvalitet. Hon är röntgad ua och vetcheckad utan anmärkning i september. Mankhöjd cirka 165 cm.