­

LarCas Haya

Framtidshäst med superkvalitet! LarCas Haya är ett högrest, hyperelegant sto med mycket goda gångarter. Med rätt ryttare så kommer denna häst att nå den absoluta toppen! Hon har tre mycket utrycksfulla gångarter med ett härligt tryck bakifrån och med en lätthet dansar hon fram. Galoppen är stor men otroligt reglerbar. Haya mäter ca 175 i mankhöjd men det finns mycket luft under magen. I final på Breeders på Flyinge i en stark 5 årskull. Haya har fått ett föl. Hela hästen röntgen ua. Ingen direkt skadehistorik.

Falcon

Såld till Stockholm! Falcon är en mycket välutbildad och stabil valack med bra psyke. Han är tävlad upp till PSG  med resultat runt 65%, msvb har han bästa resultat på över 70%. Falcon har tre jämna gångarter med plus för sina stora fina galoppombyten. Han är otroligt stabil i sina byten och kan lära vilken ryttare som helst att byta galopp. Falcon byter stabilt ner till vartannat och gör mycket fina piruetter. Falcon är enkel i all hantering och snäll att rida ut på, åka med samt klippa och sko. Vi tror att Falcon har mycket kvar att ge och vill nog fortsätta att tävla med nästa ryttare men skulle nog inte misstycka om han fick vara någons bästa vän och bara träna och trimma hemma. Falcon säljs av sin uppfödare och det är hon som utbildat honom själv hela vägen trots att hon är fd hoppryttare. Falcon har även tävlat hoppning och deltog i Falsterbo som 5 åring. Frisk och sund häst som verkligen ger en supertrevlig känsla. Mankhöjd ca 169.

Colandro

Såld till Helsingborg! Colandro är en högrest maffig valack med ett stabilt psyke. Han är en otroligt godmodig individ med ett hjärta av guld. Han skulle verkligen aldrig bli fräck eller testa sin ryttare utan vill hela tiden vara till lags. Han kan verkligen ridas av alla. För att hitta alla de knapparna som han har och för att göra alla de svåra rörelserna så gillar han ryttare med en god balans och som är lyhörd för hur Colandro trivs att bli riden. Vi tror att han passar de flesta katergorierna på ryttare. Han skulle trivas lika bra som hobbyhäst som tävlingshäst. Ingen skadehistorik och röntgen ben ua. Mankhöjd 173.

Domino Pop

Såld till Stockholm! Domino Pop är en högrest valack med ett charmigt yttre och inre. Han har tre jämna gångarter och ger ett stabilt intryck. Bytena är påbörjade men inte befästa. Poppe är väldigt enkel i all hantering och snäll att rida ut på. Han är även hoppad en hel del och tycker att det är roligt. Poppe skulle kunna vara en perfekt mor/dotterhäst häst eller någon som söker trevlig fin tävlingshäst. Mankhöjd 172. Film kommer inom kort

Golden Ace

Underbart snygg fin unghäst med mycket goda kvaliteter! Tre jämna fina gångarter med plus för en stor men välbalanserad galopp. Ace är en stabil snäll enkel unghäst som är trygg i sig själv. Inte mycket som stressar upp honom. Kommer att komma långt med rätt ryttare. Mankhöjd ca 170. Frisk sund och trygg häst. MEr film inom kort.

Holmtebo Doolan

Såld till Kiruna! Doolan är en mycket trevlig valack med ett stabilt psyke och tre jämna bra gångarter. Han byter väldigt stadigt och seriebytena sitter ner till vart tredje. Bytena i vartannat tränas och på god väg att sitta. Doolan har flera starter i MSVB:2 på 70% och gör alltid sätt bästa på tävlingsbanorna. Vi tror att han passar en satsande ryttare som rider med stabil sits och rider framåt på ett mjukt sätt. En sund häst som vi tror kan leverera på tävlingsbanorna framöver Mankhöjd ca 165

Zantos

SÅLD TILL USA! Zantos är en mycket elegant häst med en otroligt härlig personlighet. Superstabilt psyke och ett hjärtat av guld. Tävlat i hoppning upp till 1,20 men samtidigt utbildats väl i dressyr. Byter stort, flott och säkert. Alla kan lära sig byta galopp på Zantos. Han har stora fina gångarter med en hel del tryck bakifrån vilket gör att han har stor utvecklingspotential i dressyr och borde kunna klättra i klasserna på kort tid. Hela hästen nyligen röntgad ua. Zantos skulle passa perfekt som PARA häst eller för den ryttaren som bara söker en helt underbar kompis att träna och eller tävla med. Mankhöjd 1,70

Månsagårdens Dixie

Månsagårdens Dixie är ett magiskt vackert sto med stor utstrålning och en vacker sida. Hon är lika fin på insidan som utsidan och hon får de flesta att titta till två gånger när de ser henne. Dixie har tre jämna fina gångarter med härlig bakbensaktivitet. Hennes mekanik är det absolut inget fel på. Dixie är sparsamt tagen då hon stannat kvar hemma hos sin uppfödare. Hon är riden regelbundet men inte matchad inför unghästklasserna. Vi ser en stor potential i denna häst och hoppas hitta en satsande ryttare till henne. Mankhöjd ca 170.

It´s Valiant af Björnö

It´s Valiant af Björnö eller Walle som vi kallar honom för är en synnerligen sympatisk och enkel unghäst som har ett mycket stabilt psyke. Han är hästen som kan vila en vecka och sedan bara sitta upp och rida! Lätt att lasta,sko,duscha samt rida ut på. Walle har tre jämna gångarter och ger sin ryttare en trygg ridkänsla.Walle passar ryttare som själv vill utbilda sin unghäst men kanske inte har gjort det tidigare. En riktigt goding som modell mindre. Mankhöjd ca 163. Ingen skadehistorik och säljs av uppfödaren.

Andaman

Andaman är verkligen en gentleman trots sin unga ålder. Han är helt okomplicerad i all hantering och ger en osäker ryttare en trygghet. Tre riktigt bra gångarter . På treårstest så belönades han med 8,8,7,5. Andaman byter säkert och stadigt både enskilda byten och i serier. Vi ser gärna att Andaman förvaltas av en satsande tränings och tävlingsinriktad ryttare som vill tillvara ta hans talang och kvaliteter. Mankhöjd 170 och röntgen ua. Film kommer inom kort.