­

Fabiano A.S.

Fabiano är en häst med stor utstrålning som verkligen sticker ut i mängden! Han har fyra vita strumpor och bläs. Fabiano har tre jämna och fina gångarter och byter fint, även i serier. Han är tävlad upp till MsvB. Fabiano är enkel och snäll i all hantering. Han är en väldigt godhjärtad häst som gör sitt allra bästa, men ibland kan han bli lite osäker och tappa självförtroendet. Det han behöver då är en ryttare som kan hjälpa honom och ge honom trygghet. Han blir aldrig svår eller dum utan är bara känslig och behöver en ryttare som kan guida honom rätt. Han är väldigt bekväm att sitta på. Han är snäll att rida ut på men är samtidigt vaken på sin omgivning. Fabiano skulle absolut kunna passa som juniorhäst eller mor- och dotterhäst sålänge ryttaren ger honom den trygghet han behöver. Vi tror att han verkligen kommer att blomma ut med rätt ryttare! Han har varit hos sin nuvarande ägare sedan han var fyra år. Ingen direkt skadehistorik. Mankhöjd cirka 165 cm.

Currant LA

Currant LA eller Curre som vi kallar honom för är en otroligt sympatisk och härlig häst e:Durrant -Landlord. Han fick som treåring dubbeldiplom på Strömsholm. Gångartsbetygen var skritt 9, trav 7 samt galopp 8. Han har med sin nuvarande ägaren tävlat hoppning samt fälttävlan och även några dressyrstarter. Dock vill hans ägare hoppa mer än vad Curre vill och därför säljs han främst som dressyrhäst. Han gör galoppombyten fint men behöver mer styrka och bärighet. Curres styrkor är att han ger sin ryttare en mjuk fin känsla att sitta på. Lite som en soffa. Han har ett otroligt bra psyke och inget gör honom nämnvärt bekymrad eller stressad. Han är enkel i all hantering och snäll att rida ut på, lasta, duscha, sko mm. Sammanfattningsvis en riktigt bra kompis som vill träna och tävla men också gosa i stallet! Ingen skadehistorik. Besiktigad mitten på mars ua på klink samt röntgad. Några fynd på röntgen men inget som bedöms påverka honom. Mankhöjd ca 165 cm.

Florencia

SÅLD! Florencia är en otroligt vacker häst som verkligen sticker ut i mängden. Hon har tre bra grundgångarter med fin takt, rör sig mjukt och upplevs lätt att sitta på samtidigt som hon ger sin ryttare en fin ridkänsla. Florencia är enkel i all hantering och snäll att rida ut på. Hon gillar att hoppa och gör det bra med god teknik. Florencia vill ha en ryttare som rider mjukt och i balans. Hon skulle passa en ryttare som vill ha en snäll träningskompis att rida varierat på och kanske även tävla. Mankhöjd cirka 166 cm.

Zandéro ao

SÅLD TILL STOCKHOLM! Zandéro är en fantastiskt fin sexårig valack med mycket lovande framtidsutsikter. Han är trots sin unga ålder mycket trygg i sig själv och har en stabil mentalitet. Han är snäll och enkel i all hantering så som att sko, lasta och duscha samt att rida ut på. Han visar stor talang för galoppombyten och ligger bra till i sin utbildning inför sexårssäsongen. Han har tre fina gångarter med plus för skritten och galoppen. Galoppen är stor och vägvinnande men samtidigt redan väldigt reglerbar. Även traven har mycket god ridbarhet och stor utvecklingspotential. Han har lätt för skolorna och sidvärtsrörelser. Han är hoppad, men är fortfarande lite osäker i hoppningen och behöver där lite stöd av sin ryttare. Zandéro är nybesiktad och röntgad. Han passar en ryttare som letar efter en lovande och ridbar unghäst, och som vill utveckla och forma sin häst själv. Även en ryttare med begränsad unghästvana skulle passa med Zandéro, eftersom han är så okomplicerad och ridbar.

Fiffiluras Flashjack

SÅLD! Jack är en ponny med härlig framåtbjudning och mycket tryck i sina gångarter! Han har tidigare tävlat lättare klasser i dressyr och är under fortsatt utbildning. Han visar stor potential och vi tror att han kan gå långt med rätt ryttare! Han är snäll och enkel i all hantering. Jack passar till en satsande ponnyryttare som vill ha en framtida tävlingsponny med lite nerv, eller en mindre vuxen ryttare. Han är en ponny som verkligen sticker ut eftersom han har lite av en hingstkaraktär i sitt utseende och ger ett maffigt intryck. Slutmätt 148 cm.

Flexibel

Flexibel är en fantastiskt fin valack med stora, flotta gångarter och mycket utstrålning. Han har ett mycket stort register, framför allt i traven som belönades med en 9a på hans treårstest. Han rör sig mjukt och ger sin ryttare en väldigt fin känsla. Flexibel skulle passa en satsande ryttare som vill träna och tävla med en häst som har väldigt goda kvaliteter. Han har endast gjort ett fåtal starter i enklare klasser på grund av ryttarbrist. Han är en sund häst som är enkel att hantera samtidigt som han är väldigt charmig. Med sina fyra vita strumpor och bläs sticker han verkligen ut i mängden! Flexibel är röntgad ben. Mankhöjd cirka 168 cm.

LarCas Dorothea

Dorothea, som även går under smeknamnet Doris, är en snygg och välbyggd häst med mycket utstrålning. Hon ger en fin ridkänsla och har tre jämna och bra gångarter. Hon är ganska grön och ligger något efter i utbildningen, men hon utvecklas fort och visar stor potential. Hon passar därför en duktig ryttare som vill ha en häst med fina kvaliteter att utveckla. Dorothea har haft ett föl, som föddes 2017. Röntgad ben och rygg UA. Mankhöjd cirka 168 cm.

Elisabeth Taylor

SÅLD TILL KARLSTAD! Elisabeth Taylor, eller Elly som hon kallas, är ett femårigt vackert och elegant sto. Hon är ädelt byggd och har tre fina gångarter med bra påskjut bakifrån. Hon är snäll och enkel i all hantering med ett stabilt psyke. Hon är arbetsvillig och vill alltid vara sin ryttare till lags. Elly är en häst som kommer passa en mindre, nätt ryttare då hon är väldigt feminin i sin kropp. Hon är röntgad. Mankhöjd cirka 166 cm.

Derinoghran Sam

Sam är en fantastiskt snäll C-ponny som ställer upp på det mesta! Han är snäll att rida ut på och uppskattar att hoppa, samtidigt som han gärna tränar dressyr på banan. Han skulle därför passa en ryttare som vill ha en allroundponny och tränar varierat. Han är fortfarande ganska outbildad, men visar stor talang för dressyr. Sam skulle därför passa bäst till en erfaren ryttare med familj som har kunskap och kan förvalta honom och utvecklas tillsammans. Mankhöjd 139 cm.

Epo Van De Coolsdreef

SÅLD TILL DALARNA! Epo är en riktig gentleman! Han passar perfekt som första häst eller för ryttaren som söker en bästa kompis att göra allt möjligt med. Han är schysst och enkel i både ridning och all hantering. Han är snäll att rida ut på och hoppa, likväl som han uppskattar ett dressyrpass på banan. Han är stabil och säker och ger sin ryttare trygghet och gott självförtroende. Epo passar en ryttare som ska köpa sin första häst eller bara vil ha en enkel vardag med sin häst. Mankhöjd cirka 165 cm.