­

CoCo Chanell

Såld till Varberg! Coco Chanell är en riktig eyecatcher med ett utseende som slår de flesta! Coco har tre fina utrycksfulla gångarter med ordentligt driv från bakbenen. Coco reds in sent och där av lite efter i utbildningen men har efter några månader hos oss utvecklats enormt mycket. Vi tror att Coco passar bäst till en ryttare som gillar att utbilda vidare själv samt tycker om hästar med mycket energi. Coco är en snäll och vänlig häst men kan bli osäker i nya miljöer och behöver därför en lugn och trygg ledare. Vi ser det bara som att hon behöver få mer rutin och inget bekymmer. Mankhöjd ca 165, röntgad ben hösten 2019.

Benny Boot

SÅLD till polisrytteriet! Benny är en högrest och välbyggd valack med tre fina grundgångarter med plus för galoppen. Benny är enkel i all hantering så som sko, duscha, lasta mm. Han har en egen god motor och är alltid positivt inställd till att arbeta. Han är ännu ganska grön i utbildningen men han är lättlärd och på den korta tiden han varit hos oss så har han utvecklats enomt mycket. Vi ser Benny som en cool, trygg, stabil individ som har framtiden framför sig. Han skulle passa perfekt som dressyrhäst men även till hoppning eller fälttävlan. Ingen skadhistorik och röngtad i början på augusti 2019 ua. Mankhöjd 174.

Don Apart

Såld till Göteborg! Don Apart eller Appe som vi kallar honom är en mycket sympatisk individ med ett härligt temperament. Han har tre fina gångarter och egen motor i alla lägen . Han har lätt för samling och att sätta sig i samlad galopp är inget som är svårt för honom-. Han har påbörjat bytena och de sitter nästan men inte helt ännu. Han blir aldrig stressad eller uppjagad utan fortsätter att lyssna på sin ryttare. Vi ser Appe som en framtida tävlingshäst till den mer satsande rytttaren. Han är tävlad sparsamt tävlad men gjort någon start i msvc redan. Frisk och sund häst utan olater. En riktigt fin framtidshäst helt enkelt! Mankhöjd ca 1,70

Florenze G

Florenze G är ett mycket vackert sto med härlig utstrålning och lite "Här kommer jag "mentaliteten. Hon är välväxt med ett rejält "djup". Hon passar den större och längre ryttaren som söker häst med härlig motor och som alltid är positivt inställd till arbete. Tre jämna fina gångarter med plus för den stora galoppen. Fick siffrorna 8-7,5-8,5 på treårstest. Snäll och enkel häst som har stor framtidspotenial. Sunt uppväxt i Sverige och säljs av uppfödaren. Mankhöjd 175 ingen skadehistorik

Athina O

Athina O är ett svart vackert med en härlig utstrålning! Hon har tre jämna fina gångarter med plus för galoppen. Hon ger sin ryttare en mjuk fin känsla av stabiltet och trygghet. Vi ser gärna Athina med en satsande ryttare som verkligen uppskattar en trygg stabil häst med fina kvaliteter. Athina O är enkel i all hantering och en dröm att ha med sig i nya miljöer. Mankhöjd ca 167. Hela hästen röntgad ua

Sherwood

Såld till Höganäs! Sherwood är ett underbart sto med ett stort hjärta och en trygghet i sig själv som få sexåringar besitter. Hon är inte bara trygg, snygg utan även väldigt begåvad. Hon byter rent och fint åt båda hållen och har tre fina gångarter som det finns mer att utveckla. Sherwood är en härlig häst som vi ser kan passa både satsande ryttare eller amatören som vill ha en schysst häst. Sherwood hoppar både bra och gärna. Mankhöjd ca 172.

London Hit

Såld till Lerum! London Hit eller Mr. Handsome, Blondie! Kärt barn har många namn. Denna megasnygga valack har charmat oss alla med storm! Han är otroligt vacker att titta på men är faktiskt lika ljuvlig att hålla på med! Snäll och enkel i all hantering och dessutom en dröm att rida. Han vann treårstest för Oldenburger förbundet med fina siffror så som 7, 7,5,8,5. Vi ser London Hit som en framtida superhäst. Han har redan visat talang för byten och att trampa kommer inte bli svårt för denna mekaniska häst! Vi söker ryttare med den större plånboken som vill investera i en framtida stjärnhäst. Det är ytterst sällsynt att man hittar denna kvaliteten hos hästarna. Hela hästen röntgad ua. Mankhöjd ca 168.

Anschütz

Såld till Trollhättan! Anschütz eller Dante som vill kallar honom för är en mycket vacker häst både till utseendet men är som individ. En häst som alltid är positiv till arbete. Tre fina gångarter med plus för galoppen som är bärig och väldigt lätt att samla. Dante kan ridas av de flesta ryttarna men vi ser gärna att han kommer till någon som har lite ambitioner att förvalta en fn häst. Mankhöjd ca 171.

Divissima

Såld till Vetlanda! Kolsvarta, ståtliga och vackra Divissima är ett välbyggt sto med en god extriör. Hon har tre fina gångarter med fin bakbensteknik. Hon gör alla rörelser upp till Msvc med bytena är nästan helt befästa.Diva har både tävlat i dressyr upp till LA:4 samt hoppning 1 meter. Hon är riden mycket allsidigt och gillar att ridas ut i naturen. En riktigt lyxig tränings och tävlingskompis. Röntgad som unghäst ua. Skadefri och sund individ. Mankhöjd ca 172.

Månsagårdens Coolboy

Månsagårdens Coolboy är en otroligt vacker valack med en personlighet som är svår att motstå! Han drar verkligen blickarna till sig och det är ingen som inte skulle lägga märke till hans vänliga ögon. Coolboy har tre mjuka fina gångarter som hela tiden utvecklas mer och mer. Han ger ryttaren en "maffig" känsla av att man har en front framför sig och att man sitter bekvämt på honom. Han passar de flesta ryttarna som söker en härlig tränings och tävlingskompis. Enkel i all hantering så som skoning, klippning, duscha, lasta mm. Säljs av uppfödaren. Frisk och sund häst med framtiden framför sig. Mankhöjd ca 170.