­

Derinoghran Sam

Sam är en fantastiskt snäll C-ponny som ställer upp på det mesta! Han är snäll att rida ut på och uppskattar att hoppa, samtidigt som han gärna tränar dressyr på banan. Han skulle därför passa en ryttare som vill ha en allroundponny och tränar varierat. Han är fortfarande ganska outbildad, men visar stor talang för dressyr. Sam skulle därför passa bäst till en erfaren ryttare med familj som har kunskap och kan förvalta honom och utvecklas tillsammans. Mankhöjd 139 cm.

Epo Van De Coolsdreef

SÅLD TILL DALARNA! Epo är en riktig gentleman! Han passar perfekt som första häst eller för ryttaren som söker en bästa kompis att göra allt möjligt med. Han är schysst och enkel i både ridning och all hantering. Han är snäll att rida ut på och hoppa, likväl som han uppskattar ett dressyrpass på banan. Han är stabil och säker och ger sin ryttare trygghet och gott självförtroende. Epo passar en ryttare som ska köpa sin första häst eller bara vil ha en enkel vardag med sin häst. Mankhöjd cirka 165 cm.

Hendola B

SÅLD TILL FINLAND! Hendola B är en vacker häst som sticker ut i mängden. Hon är enkel i all hantering och stabil i psyket. Hon har tävlat upp till MsvB i dressyr och gick unghästchampionat som fyraåring. Hon har tre mjuka och fina gångarter med ett härligt schwung genom ryggen, framför allt i traven, och fina, aktiva bakben. Hon byter lätt och bra. Hon gillar även att hoppa och gör det riktigt bra, vilket gör att hon kanske skulle passa som fälttävlanshäst. Vi ser att Hendola passar en ryttare som rider mjukt och följsamt och har god egen balans och självförtroende. Röntgad UA. Mankhöjd cirka 166 cm.

Zaccheus

Såld till Göteborg! Sällan har vi haft någon charmigare och vackrare häst till salu än Zaccheus! Han är en otroligt snäll och charmig häst med ett yttre som får de flesta att tappa hakan. Han har tre jämna fina gångarter som belönades på treårstest med 9,9,9,8,9,7. Han fick 80,4% på fyraårschampionatet och kom tvåa i kvalet. Han har resultat i MSVC på 70% och är kvalad till MsvB men ej startad pga Corona. Han byter stadigt och fint med härlig gest! Zacce är totalt okomplicerad i all hantering såsom klippa, lasta, duscha,m sko och åka med samt i nya miljöer. Han verkligen älskar att visa upp sig och öronen är alltid spetsade framåt. Han frågar alltid sin ryttare "vad vill du göra nu"! Han har lätt för piruetter och visar stor talang för piaff. Han har mycket tryck i bakbenen och har egen god motor vilket gör honom till ett GP ämne med rätt matchning. Vi tror att Zacce passar bäst till en satsande ung ryttare eller någon som söker en framtidshäst.

Bøgegårdens Laurenzo

Laurenzo är en väldigt snäll, gentlemannamässig valack. som är högt utbildad och gör alla rörelser upp till Grand Prix. Han är sparsamt tävlad men startade MsvB som 9-åring med fina resultat. De sista åren har han gått som läromästare och därför inte tävlat. Hans styrka är mentaliteten. Laurenzo är väldigt stabil och trygg och är schysst i alla lägen. Han är cool i nya miljöer. Han gör också bytesserier, passage och piaff väldigt enkelt. Vi tror att detta är en häst som har mycket att ge och ser därför gärna att han kommer till en satsande ryttare som vill visa upp hans fina kvaliteter. Laurenzo är frisk och sund, ingen direkt skadehistorik. En riktig drömhäst för de flesta! Mankhöjd cirka 173 cm.

Ragazza

Ragazza är en genomsnäll, enkel häst som kan ridas av alla. Hon har tävlat upp till Prix St Georges och har med nuvarande ryttare tävlat junior-SM. Hennes styrka är galoppombyten som är stabila och säkra, även i serier. Hon får de flesta ryttarna att rida bra. Hon har stora, luftiga travökningar och tre jämna gångarter. Hon är snäll och okomplicerad att duscha, sko, lasta och åka iväg till nya platser med. Hon är också snäll att rida ut på. Vi tänker oss att Ragazza har många år kvar på tävlingsbanorna och hon skulle passa en ryttare som vill ha en häst att utvecklas på och lära sig av. Mankhöjd cirka 166 cm.

K2 Golden Top

K2 Golden Top, eller Toppen som han kallas, är en mycket välutbildad och meriterad ponny. Han har jämna, stadiga tävlingsresultat och har startat FEI-klasser med resultat på 70%. Han har ännu mycket kvar att ge på tävlingsbanorna och startade SM 2019. Toppen är en mycket söt ponny som drar blickarna till sig med sin vackra färg. Han är mycket charmig och snäll men har samtidigt en stor personlighet och kan ibland testa sin ryttare. Han passar därför någon som är lite mer rutinerad. Vi tror att han skulle passa både en satsande ponnyryttare eller en liten vuxen ryttare som söker en välutbildad ponny. Mankhöjd cirka 145 cm.

Ludwigson

Ludwigson är en charmig individ som säljs av sin uppfödare. Han är sent tagen och sparsamt riden, vilket gör att han i dagsläget ligger efter i sin utbildning. Han visar dock stor potential för att kunna utvecklas inom dressyren och är också hoppad en hel del. Vi tror att han kommer att passa bäst som dressyrhäst. Han har tre jämna gångarter med en häftig galopp. Ludwigson är snäll och enkel i all hantering. Mankhöjd cirka 166 cm.

Esther

Esther är en häftig ponny med både till utseendet och sättet! Esther är en framåt ponny som bara vill jobba. Hon är duktig på det mesta och passar ryttare som söke en allroundpony. Esther har bra gång med tre jämna fina gångarter med plus för sina fina travökningar. Hon är startad LB dressyr men utbildad LA. Hon är tävlad i hoppning, WE samt distans. Esther är snäll att rida ut på och väldigt snäll i all hantering. Esther är välbyggd och maffig vilket gör att hon skulle passa utmärkt för den som söker en liten stor häst.

Unique Hill

Unique är ett högrest, vackert sto med en otroligt snygg sida. Hon är en väldigt stabil individ som är trygg i sig själv trots sin unga ålder. Hon är lugn i nya miljöer och situationer. Unique älskar att mysa och är väldigt nyfiken av sig. Röntgad ben UA. Mankhöjd drygt 180 cm.