­

Anschütz

Såld till Trollhättan! Anschütz eller Dante som vill kallar honom för är en mycket vacker häst både till utseendet men är som individ. En häst som alltid är positiv till arbete. Tre fina gångarter med plus för galoppen som är bärig och väldigt lätt att samla. Dante kan ridas av de flesta ryttarna men vi ser gärna att han kommer till någon som har lite ambitioner att förvalta en fn häst. Mankhöjd ca 171.

Månsagårdens Coolboy

Månsagårdens Coolboy är en otroligt vacker valack med en personlighet som är svår att motstå! Han drar verkligen blickarna till sig och det är ingen som inte skulle lägga märke till hans vänliga ögon. Coolboy har tre mjuka fina gångarter som hela tiden utvecklas mer och mer. Han ger ryttaren en "maffig" känsla av att man har en front framför sig och att man sitter bekvämt på honom. Han passar de flesta ryttarna som söker en härlig tränings och tävlingskompis. Enkel i all hantering så som skoning, klippning, duscha, lasta mm. Säljs av uppfödaren. Frisk och sund häst med framtiden framför sig. Mankhöjd ca 170.

K-Sir Metallic

Såld till Ludvika! K-Sir Metallic är en läcker valack med ett elegant utseende och modell nätt trots sina 168 cm i mankhöjd. Metallic är en mycket trevlig häst med tre jämna luftiga gångarter med mycket knämekanik. Han är en snäll stabil individ som kan ridas av de flesta. Vi tror att Metall passar en ryttare som vill träna och även tävla men kanske främst söker en härlig träningskompis som är enkel i hantering samt uteritter .mm. Tävlad sparsamt men har resultat på 73% i LB som 5 åring. Röntgen ben,rygg,hals,nacke ua.

Florencia

Såld till Väderstad! Florencia är ett mycket vackert svart sto med en vacker sida. Hon är en väldigt trygg individ som finner sig i det mesta. Trygg i nya miljöer trots sin unga ålder.Florencia har tre fina gångarter med plus för galoppen som är i uppförsbacke. Florencia är svenskfödd och fått en sund och bra uppväxt med de bästa förutsättningarna. Hon säljs av sin uppfödare. Ingen skadehistorik. Ej tävlad på grund av ointresse från uppfödaren men hon är redo att få komma ut och visa upp sig.

Sir Zeppelin

Såld till Dalarna! Sir Zeppelin är en valack som är lätt i modellen med härlig mekanik. Han har otroligt fina bakben med mycket tryck i. Han har ett stabilt psyke och cool i sitt sätt att vara. Vi ser hans framtida ryttare som en satsande tävlingsryttare som vill utveckla denna stjärna. Zepppelin har verkligen det man söker hos en dressyrhäst. Bytena är påbörjade och han förstår vad han ska göra och behåller lugnet. En riktig framtidshäst! Röngen ua . Mankhöjd ca 171.

LarCas Haya

Framtidshäst med superkvalitet! LarCas Haya är ett högrest, hyperelegant sto med mycket goda gångarter. Med rätt ryttare så kommer denna häst att nå den absoluta toppen! Hon har tre mycket utrycksfulla gångarter med ett härligt tryck bakifrån och med en lätthet dansar hon fram. Galoppen är stor men otroligt reglerbar. Haya mäter ca 175 i mankhöjd men det finns mycket luft under magen. I final på Breeders på Flyinge i en stark 5 årskull. Haya har fått ett föl. Hela hästen röntgen ua. Ingen direkt skadehistorik.

Falcon

Såld till Stockholm! Falcon är en mycket välutbildad och stabil valack med bra psyke. Han är tävlad upp till PSG  med resultat runt 65%, msvb har han bästa resultat på över 70%. Falcon har tre jämna gångarter med plus för sina stora fina galoppombyten. Han är otroligt stabil i sina byten och kan lära vilken ryttare som helst att byta galopp. Falcon byter stabilt ner till vartannat och gör mycket fina piruetter. Falcon är enkel i all hantering och snäll att rida ut på, åka med samt klippa och sko. Vi tror att Falcon har mycket kvar att ge och vill nog fortsätta att tävla med nästa ryttare men skulle nog inte misstycka om han fick vara någons bästa vän och bara träna och trimma hemma. Falcon säljs av sin uppfödare och det är hon som utbildat honom själv hela vägen trots att hon är fd hoppryttare. Falcon har även tävlat hoppning och deltog i Falsterbo som 5 åring. Frisk och sund häst som verkligen ger en supertrevlig känsla. Mankhöjd ca 169.

Månsagårdens Coolboy

Månsagårdens Coolboy är en hypervacker valack med utstrålning utöver det vanliga! Han har en mycket god exteriör med god halsansättning och lätt för "att gå på tygeln". Han har mycket god egen balans och ger en maffig könsla att sitta på. Coolboy har ridits av sin uppfödare och fått växa upp på ett lugnt och harmoniskt sätt tillsammans med andra hästar. Coolboy är verkligen en trygg cool häst om är enkel i all hantering så som lasta, klippa,duscha mm. Då uppfödaren inte har haft några tävlingsambitoner så har inte Coolboy tävlat. Om han står kvar hos oss till våren så kommer han tävlas. En häst som vi tror mycket på för framtiden! Mankhöjd ca 168.

Colandro

Såld till Helsingborg! Colandro är en högrest maffig valack med ett stabilt psyke. Han är en otroligt godmodig individ med ett hjärta av guld. Han skulle verkligen aldrig bli fräck eller testa sin ryttare utan vill hela tiden vara till lags. Han kan verkligen ridas av alla. För att hitta alla de knapparna som han har och för att göra alla de svåra rörelserna så gillar han ryttare med en god balans och som är lyhörd för hur Colandro trivs att bli riden. Vi tror att han passar de flesta katergorierna på ryttare. Han skulle trivas lika bra som hobbyhäst som tävlingshäst. Ingen skadehistorik och röntgen ben ua. Mankhöjd 173.

Domino Pop

Såld till Stockholm! Domino Pop är en högrest valack med ett charmigt yttre och inre. Han har tre jämna gångarter och ger ett stabilt intryck. Bytena är påbörjade men inte befästa. Poppe är väldigt enkel i all hantering och snäll att rida ut på. Han är även hoppad en hel del och tycker att det är roligt. Poppe skulle kunna vara en perfekt mor/dotterhäst häst eller någon som söker trevlig fin tävlingshäst. Mankhöjd 172. Film kommer inom kort