­

Milea NL

Milea NL är en sportig modell med en häftig mekanik. Hon har fint tryck bakifrån och rör sig med en lätt framdel med mycket knän. Milea har tävlat unghästklasser upptill Msvb och hon byter fint. Hon är en häftig, sportig tävlingshäst som passar ryttare som söker det lilla extra i ridningen men även en okomplicerad häst i all hantering. Hon kan gå med andra hästar i hagen, snäll att klippa, lasta, sko och rida ut på. Full historik finns sedan föl. Ca 174 i mankhöjd.

Marta NL

Marta NL är ett vackert och uttrycksfullt sto med stor utvecklingspotential. Hon har tre jämna, mjuka, reglerbara gångarter med ett stor plus för galoppen som är vägvinnande, aktiv och med runda galoppsprång. Som unghäst fick hon 8-8-9 på gångarterna. Marta är en trygg och stabil individ som är okomplicerad i all hantering så som klippa, lasta, sko, rida ut på och hon är en fröjd att rida. Vi tror att hon skulle kunna göra vilken ryttare som helst väldigt lycklig med sin snälla personlighet och arbetsvilja. Ca 172 i mankhöjd.

Rock Of Heaven

Såld till Stockholm! Rock Of Heaven är en väldigt vänlig och trevlig, välbyggd valack. Han har tre jämna, fina gångarter. Passar ryttare som letar efter en häst att vidareutveckla som samtidigt vill ha en väldigt snäll häst. Rock Of Heaven är en lugn, sansad och vänlig individ som är lite försiktig av sig. Han har tävlat upp till 80 cm i hoppning, han är riden mycket ute i skog och mark, ägs fortfarande av sin uppfödare som inte specialiserat sig på dressyruppfödningar. Därav är han heller inte tävlad inom dressyr men gjort väldigt fina rundor i hoppning. Frisk och sund individ. Snäll att rida ut på, duscha, klippa, sko, åka med, osv. Ger en väldigt fin, trevlig känsla med fin kontakt. Vi tror att han skulle passa perfekt hos den som söker en snäll, trevlig häst i den nättare modellen. Mkh ca 164 cm.

Tiara

Såld till Skåne! Tiara är ett fantastiskt fint sexårigt sto (f. 2018) e. Gammelenggårds Zappa - Dionysos. Hon visades på treårstest med åttor på gångarterna och blev selektionssto. Tiara är mycket okomplicerad och skulle kunna passa de flesta ryttarna. Hon rör sig med aktiva bakben samt en lätt front med en stadig fin form. Tiara visar på fina kvaliteter inför framtiden med hennes härliga temperament, arbetsvilja och lätthet för allt nytt! Tiara är snäll och enkel i all hantering såsom klippa, sko, lasta, åka, duscha osv. Otroligt snäll att rida ut på, en perfekt komplett häst i den mindre storleken. Hon är även röntgad ben och rygg ua (2022). Mankhöjd cirka 165 cm.

Blue Silver

Såld! Blue silver är en magiskt fin häst med goda gångarter.. Han rör sig spektakulärt och redan som femåring tävlade han i Lb:2 och vann på 73,6% Han är en väldigt vänlig häst och enkel i all hantering men vid ridning så har han med tidigare ryttare blivit osäker och visat vissa egenheter. Vi har nu ridit honom under flera månader och han har ändrat sitt beteende radikalt. Han har även visat stor talang och intresse för hoppning. Kanske en framtid fälttävlanshäst? Han är väldigt sund och lättfödd häst. Röntgad hela hästen samt scint och inga avvikande fynd. Mankhöjd 169. Säljs förmånligt i förhållande till hans kvaliteter. Säljs till ryttare som söker extremt fin häst som behöver utbildas varsamt och målmedvetet.

Ironclad

Såld till Göteborg! Ironclad är en trevlig unghäst som verkligen sticker ut i mängden! Han visar på en väldigt fin inställning och arbetsvilja, vilket gör att vi tror att han kommer bli en rolig tävlingshäst för de högre klasserna i framtiden. Han passar en ryttare som själv vill utbilda och forma sin häst. Han har kommit ikapp i sin utbildning i snabb takt under sin korta vistelse här hos oss. Förvänd galopp och skolor är påbörjade, och han gör fina skänkelvikningar. Iron har en fin galopp som naturligt är i uppförsbacke, samt en fin och stor skritt och taktmässig trav. Iron är okomplicerad i all hantering såsom att lasta och sko, och snäll att rida ut på. Ben röntgade ua, mankhöjd cirka 170 cm. Ingen skadehistorik. En lovande häst inför framtiden! Pris stiger i takt med utbildning.

Some Way

Såld till Småland! Some Way är en väldigt talangfull och trevlig valack född 2017 med en härlig inställning till arbete. Han är rolig att arbeta med varje dag och har gjort stora framsteg i sin utveckling under sin korta tid här hos oss. Han har tre jämna och fina gångarter och är mjuk och fin att rida. "Sammy" skulle passa en ryttare som vill vidareutbilda honom och komma ut på tävlingsbanorna så småningom. Enkel och snäll i all hantering. Mankhöjd cirka 173 cm. Säljs till ett mycket förmånligt pris!

Manilla NL

Manilla är ett trevligt kvalitetssto född 2015. Hon har tre mycket spektakulära gångarter och ger sin ryttare en otrolig ridkänsla. Manilla har haft föl och den hästen har vi även till försäljning, Montreal heter han. Manilla är en otroligt stabil häst med ett väldigt trevligt psyke. Hon är otroligt enkel i all hantering och snäll i alla lägen. Manilla är en riktig arbetsmyra som har en bra motor och fin bakbensaktivitet. Manilla skulle kunna passa de flesta som vill ha en trevlig kvalitetshäst. Röntgad ua och ingen skadehistorik. Mkh ca 172.

Montreal S

Montreal S är en otroligt stabil häst, lite av en polishästmentalitet, men samtidigt har han gångartskvaliteter som gör att vi tror på honom som en riktigt fin tävlings/framtidshäst. Han har tre fina, mjuka gångarter och ger sin ryttare en trevlig, harmonisk och härlig känsla. Han rör sig naturligt på tygeln och har en mycket god arbetsvilja. Alla gångarterna är elastiska med lite extra plus för den luftiga galoppen. Extremt enkel i all hantering, snäll att duscha, rida ut på, åka med, sko osv. Röntgad 2023 och ingen skadehistorik. Mkh 175,5 cm.

My Romance NL

My Romance är ett extremt vackert gångartsto som blev högt bedömd som treåring. På treårstestet fick hon 9,5 på traven och 9 på galoppen. Hon är en arbetsvillig individ som är lätt i kontakten och bjuder på en väldigt fin ridkänsla. My Romance är otroligt snäll i all hantering såsom att lasta, duscha, rida ut på, klippa och sko. Vi tycker att hon skulle passa perfekt som en tävlingshäst eller en lyxig träningskompis till en ryttare som vill ha en enkel häst i vardagen. I ridningen önskar hon mjuk och följsam ryttare. Hela hästen är röntgad och det finns att ta del av. Frisk och sund häst som köptes som föl av nuvarande ägare. Mankhöjd cirka 168 cm.