­

Daylight

Såld till Stockholm! Daylight är en riktig läromästare för den som vill ha en snäll och okomplicerad häst att lära sig rida dressyr på! Han är fantastiskt stadig och lättriden samtidigt som han är känslig för ryttarens hjälper och enkelt går att "växla upp" för den mer erfarna ryttaren. Han skulle passa perfekt som första häst, eller som children- eller mor- och dotterhäst. Han rör sig taktmässigt och har tre fina gångarter med plus för traven. Han gillar att hoppa men är mest dressyrriden de senaste åren på grund av ryttarens intresse. Han är snäll och okomplicerad i all hantering men vill gärna ha sällskap av andra hästar för att känna sig helt bekväm. Mankhöjd cirka 163 cm.

Billboard

Billboard är en mycket trevlig valack född 2016. Han har tre mycket fina gångarter med god takt och ett härligt, mjukt rörelsemönster. Han belönades med 52 poäng på treårstestet och gick Breeders-final som treåring. Han är i dagsläget tävlad upp till MsvC och bytesträningen är på god väg. Han byter oftast mycket fint men de är inte helt befästa ännu. Billboard är snäll och okomplicerad, och skulle passa utmärkt till en satsande junior eller tävlingsryttare som vill ut och visa upp honom på tävlingsbanorna. Han skulle också passa som en lyxig och rolig träningskompis. Han gillar att hoppa och är snäll att lasta, sko och klippa. Mankhöjd cirka 170 cm, ädel modell.

Easy Boy

Såld till USA! Easy Boy, eller Emil som han kallas, är en välutbildad valack som tävlat upp till MsvA mes placering. Han gick tidigare som hopphäst men har de senaste åren skolats om till dressyrhäst. Hos oss har han startat MsvB:5 med en juniorryttare efter bara 2 veckor tillsammans, vilket resulterade i 69% och placering. Det är ganska talande för hur enkel och okomplicerad Emil är! Förutom en charmig personlighet är han väldigt söt med fyra vita strumpor och bläs. I ridningen bjuder han sin ryttare på en mycket god känsla! Han är mjuk och enkel att sitta på med jämna, fina gångarter och egen motor. Tramp är påbörjat. Även i hanteringen är han snäll, enkel och okomplicerad. Han skulle passa mycket väl åt en satsande junior- eller YR-ryttare eller som läromästare. Ingen skadehistorik.

Lancélux

Såld till Göteborg! Lancélux är en fantastiskt trevlig häst för dig som söker en snäll och enkel tränings- och tävlingskompis. Han är tävlad upp till LA och gör alla rörelser till och med MsvC och är på god väg mot MsvB men byten är inte befästa ännu. Lancélux är även mycket uttrycksfull och söt med fyra vita strumpor och bläs. Vi ser en stor utvecklingspotential i honom och därför skulle han kunna passa en ryttare som vill utbilda honom vidare och klättra i klasserna, likväl som han skulle passa som en första häst eller läromästare i de lite lägre klasserna. Han säljs av sin uppfödare och har haft en mycket sund uppväxt. Han har ingen skadehistorik. Ej röntgad. Mankhöjd cirka 165 cm.

Tonic-K van Kattenheye

Såld till Uppsala! Tonic är en väldigt stabil och trygg treåring som samtidigt ger sin ryttare en härlig upplevelse i sadeln! Han rör sig trevligt och har tre taktfasta och fina gångarter med extra plus för galoppen som är stor och välbalanserad. Tonic har naturligt enkelt för att arbeta på tygeln och söker sig dit av sig själv. Han har god framåtbjudning utan att bli het. En enklare unghäst får man leta efter! Tonic är enkel i all hantering så som skoning, lastning och spolning. Han är även inhoppad och riden både utomhus och i ridhus utan bekymmer. Han är röntgad. Mankhöjd cirka 168 cm.

QC Bono

Såld till Göteborg! Bono är en mycket trevlig valack född 2011. Han har tre fina gångarter med härligt register och ett mjukt rörelsemönster genom ryggen som gör honom enkel att sitta på. Han har fina travökningar och byter trevligt. Han rör sig naturligt på tygeln och skulle med enkelhet kunna passa som en första storhäst eller juniorhäst, eller till en ryttare som letar en enkel och trevlig häst att träna och tävla tillsammans med. I Belgien har han tävlat upp till MsvB men han har inte startat i Sverige, delvis på grund av pandemin. Han är okomplicerad i all hantering såsom att lasta och sko, samt snäll att rida ut på. Bono är röntgad. Mankhöjd cirka 169 cm.

Floyd B

Floyd är en mycket trevlig häst som rör sig taktmässigt och har tre jämna, fina och luftiga gångarter. Han är enkel i all hantering som skoning och lastning och snäll att rida ut på. Han har tävlat upp till MsvB och har placeringar i MsvC. Bytena är ej helt säkra och befästa åt ena hållet, men han är på god väg. Floyd skulle passa en erfaren ryttare, med vana av att utbilda hästar, som vill vidareutveckla honom och ta tillvara på hans fina kvaliteter, eller en ryttare som är nöjd med hans nuvarande utbildningsnivå och vill ha en häst att ha roligt med varje dag! Han skulle även kunna passa som childrenhäst. Mankhöjd cirka 167 cm.

San Dior

San Dior är en mycket välutbildad och rutinerad tävlingshäst som tävlat framgångsrikt på mästerskapsnivå med young rider under dansk flagga. Han byter väldigt stadigt, även i serier, och skulle passa perfekt till en ryttare som behöver en trygg läromästare. Han trivs bäst med varierat arbete. Dior är snäll och okomplicerad i all hantering. Mankhöjd cirka 165 cm.

Déjà Vu SD

Deja är en häst med massor utav power och fina kvaliteter med tre utmärkta gångarter och mycket tryck i bakbenen. Vi ser henne som en mycket lovande framtida junior- eller young rider-häst, då hon skulle hävda sig mycket väl i de klasserna. Hon är helt okomplicerad i all hantering. Fantastisk fin häst för dig som söker en bästa kompis i alla lägen! Hon hoppar dessutom väldigt fint även om hon är orutinerad. Hon är röntgad. Mankhöjd cirka 165 cm, lite nättare modell.

Macaroni Nolinge

Macaroni är en väldigt söt och charmig häst med fyra vita strumpor och bläs. Han har tävlat upp till MsvB:5 och är kvalad till MsvA. Macaroni är väldigt snäll, enkel och okomplicerad vilket gör att han skulle passa utmärkt som children- eller juniorhäst. Han har fina kvaliteter och har god potential att nå långt på tävlingsbanorna. Han byter trevligt, även i serier. Han matchas just nu mot MsvA. Macaroni är även tävlad i hoppning. Ingen skadehistorik. Mankhöjd cirka 163 cm.