­

Some Way

Såld till Småland! Some Way är en väldigt talangfull och trevlig valack född 2017 med en härlig inställning till arbete. Han är rolig att arbeta med varje dag och har gjort stora framsteg i sin utveckling under sin korta tid här hos oss. Han har tre jämna och fina gångarter och är mjuk och fin att rida. "Sammy" skulle passa en ryttare som vill vidareutbilda honom och komma ut på tävlingsbanorna så småningom. Enkel och snäll i all hantering. Mankhöjd cirka 173 cm. Säljs till ett mycket förmånligt pris!

Tingeling RS

Såld till Småland! Tingeling är en positiv och framåt häst med god egen motor. Hon har tre jämna gångarter med god grundkvalitet. Hon är stabil och trygg i sig själv och enkel i all hantering. Hon har haft ett föl. Tingeling är en väldigt trevlig häst som passar många typer av ryttare! Hon har stor potential att nå långt på tävlingsbanorna och klättra i klasserna, men skulle också passa ypperligt som exempelvis mor- och dotterhäst eller juniorhäst. Mankhöjd cirka 165 cm.

Diaval CM

Diaval är en stor pampig valack med tre fina stora grundgångarter. Han är något efter i sin utbildning och behöver mer styrka för att komma till sin fulla rätt. Han har en positiv inställning till arbete och är en rolig häst att arbeta med varje dag. Diaval skulle passa en ryttare med erfarenhet av att utbilda hästar som vill ha en mycket trevlig häst att utveckla inför framtiden. Han kommer att göra sig fint på tävlingsbanorna men skulle också passa någon som bara vill ha en arbetsvillig och rolig träningskompis. Mankhöjd cirka 172 cm.

Fiontina

Fiontina är ett trevligt sto med stora, mjuka gångarter. Det finns massor att plocka fram ur henne! De mjuka gångarterna gör henne väldigt bekväm att sitta på. Fiontina byter fint men behöver generellt mer styrka för att komma till sin fulla rätt. Hon är enkel i all hantering och upplevs som väldigt stabil. Fiontina har inte tävlat ännu på grund av skada hos ryttaren, men är definitivt redo att visa upp sig på tävlingsbanorna med sin nya ryttare! Selektionssto. Mankhöjd cirka 170 cm. Röntgad ua.

Daylight

Såld till Stockholm! Daylight är en riktig läromästare för den som vill ha en snäll och okomplicerad häst att lära sig rida dressyr på! Han är fantastiskt stadig och lättriden samtidigt som han är känslig för ryttarens hjälper och enkelt går att "växla upp" för den mer erfarna ryttaren. Han skulle passa perfekt som första häst, eller som children- eller mor- och dotterhäst. Han rör sig taktmässigt och har tre fina gångarter med plus för traven. Han gillar att hoppa men är mest dressyrriden de senaste åren på grund av ryttarens intresse. Han är snäll och okomplicerad i all hantering men vill gärna ha sällskap av andra hästar för att känna sig helt bekväm. Mankhöjd cirka 163 cm.

Billboard

Billboard är en mycket trevlig valack född 2016. Han har tre mycket fina gångarter med god takt och ett härligt, mjukt rörelsemönster. Han belönades med 52 poäng på treårstestet och gick Breeders-final som treåring. Han är i dagsläget tävlad upp till MsvC och bytesträningen är på god väg. Han byter oftast mycket fint men de är inte helt befästa ännu. Billboard är snäll och okomplicerad, och skulle passa utmärkt till en satsande junior eller tävlingsryttare som vill ut och visa upp honom på tävlingsbanorna. Han skulle också passa som en lyxig och rolig träningskompis. Han gillar att hoppa och är snäll att lasta, sko och klippa. Mankhöjd cirka 170 cm, ädel modell.

Precious

Precious är en väldigt ambitiös häst som verkligen skulle kunna bli någons bästa vän! Han är supersnäll i all hantering och okomplicerad att rida. Han har fina grundkvaliteter med tre jämna och taktmässiga gångarter. Han är väldigt rolig att arbeta med då han är lättlärd och har en god arbetsmoral. Byten är påbörjade. Precious är tävlad upp till LB med vinster på 77%. Mankhöjd cirka 173 cm.

Easy Boy

Såld till USA! Easy Boy, eller Emil som han kallas, är en välutbildad valack som tävlat upp till MsvA mes placering. Han gick tidigare som hopphäst men har de senaste åren skolats om till dressyrhäst. Hos oss har han startat MsvB:5 med en juniorryttare efter bara 2 veckor tillsammans, vilket resulterade i 69% och placering. Det är ganska talande för hur enkel och okomplicerad Emil är! Förutom en charmig personlighet är han väldigt söt med fyra vita strumpor och bläs. I ridningen bjuder han sin ryttare på en mycket god känsla! Han är mjuk och enkel att sitta på med jämna, fina gångarter och egen motor. Tramp är påbörjat. Även i hanteringen är han snäll, enkel och okomplicerad. Han skulle passa mycket väl åt en satsande junior- eller YR-ryttare eller som läromästare. Ingen skadehistorik.

BE Fröken Beyoncé

Beyoncé är ett fantastiskt trevligt sto född 2015. Hon är snäll, enkel och okomplicerad i all hantering . Beyoncé kommer till absolut bäst rätt när hon får arbeta varierat med allsidig träning. Hon gillar även att hoppa och har tävlat lägre klasser i hoppning. Beyoncé skulle passa en ryttare som vill ha en riktig allroundhäst utan att tumma på gångarternas kvalitet. Hon är röntgad ua och vetcheckad utan anmärkning i september. Mankhöjd cirka 165 cm.

Lancélux

Såld till Göteborg! Lancélux är en fantastiskt trevlig häst för dig som söker en snäll och enkel tränings- och tävlingskompis. Han är tävlad upp till LA och gör alla rörelser till och med MsvC och är på god väg mot MsvB men byten är inte befästa ännu. Lancélux är även mycket uttrycksfull och söt med fyra vita strumpor och bläs. Vi ser en stor utvecklingspotential i honom och därför skulle han kunna passa en ryttare som vill utbilda honom vidare och klättra i klasserna, likväl som han skulle passa som en första häst eller läromästare i de lite lägre klasserna. Han säljs av sin uppfödare och har haft en mycket sund uppväxt. Han har ingen skadehistorik. Ej röntgad. Mankhöjd cirka 165 cm.